lauantai 4. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen sukkapari ja reppujen tuunausta

Tänään valmistui vuoden ensimmäinen sukkapari.

Lanka oli Salaisen Jouluystävän paketista tullut punainen 7 Veljestä ja puikot 3,5. Ohje löytyi Novitan sukkalehdestä, malli oli nimeltään keskikuviosukat. Nimensä mukaisesti keskelle sukkaa muodostuu "raita" ihan kärjestä varrensuuhun asti:

Mallineule oli älyttömän yksinkertainen, käytännössä kahta kerrosta toistettiin läpi sukan. Ranskalainen kantapää oli uusi tuttavuus, tykkään kyllä sen ulkonäöstä kovastikin.

Sukkien lisäksi leikittiin heijastinkankailla. Esikoinen sai eilen uuden repun ja sattumalta toinen tilaamistani heijastinkankaista oli justiin samaa sinistä kuin repun tehosteväri! Joten eikun tuunaamaan:

(Salamalla otetussa kuvassa kangas näyttää eriväriseltä kuin oikeasti siis on.) Tassunjäljen lisäksi toiselle puolelle taskuun läntättiin iso tähti. Mies pelkäsi, että reppukangas ei kestä silitysrautaa, joten toisen lapsen reppuun ei laitettu silitettävää kangasta vaan lähikaupasta ostettua itseliimautuvaa. Mutta ainakin esikoisen reppu siis silittämisenkin kesti. Toisesta repusta otetusta kuvasta (alla) käy hyvin ilmi, miksi heijastimia tarvitaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti