perjantai 31. tammikuuta 2014

Käytännöllisyys ennen ulkonäköä

Tänään syntyi yksi pikaompelus jossa hyvin taas käy ilmi oma ei niin nökönuukaa -luonteeni. Netistä jossain bongasin saumurin alle tulevan taskullisen pussin ja sellainen oli itsekin saatava! Lasten puhki viiltelemän kerniliinan otin materiaaliksi ja siitä saksin summittaisesti palaset. Kanttinauhaa olisi ollut tummanharmaatakin, mutta halusin sen säästää "varsinaisiin" ompeluksiin, joten tästä tuli tällainen keräilyerätapaus:

Tarkasti kun tihrustaa niin kuvasta saattaa erottaa senkin, etten tosiaankaan jaksanut lankoja lähteä vaihtelemaan kantin värin mukaan vaan mustalla vedeltiin koko ympärys. *hups* Käytössä pussi menee siis saumurin alle näin:
Ja toiveena on, että ompelujäte tippuu jatkossa lattian ja oman sylin sijaan tuonne taskuun ;) Ompelupöytä on taas revähtänyt melkoisen sekaiseksi, joten eipä haittaaa vaikkei pussin kanttauksetkaan ihan vimpan päälle sävysävyyn ole ;)


2 kommenttia:

  1. Tuohan on kiva idea! Miulla on sellainen jauhelihalaatikosta sopivaksi leikelty loota tuossa, pohja osittain saumurin alla, ja sekin ajaa aika hyvin asiansa. Tämmönen olis ehkä astetta nätimpi vaikka olis jämistäkin tehty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ollut käynyt mikään laatikkoviritelmäkään mielessä itselläni, varmasti sellainenkin toimisi. Netistä tosiaan tällaisen pussi-idean sain ja siitä se sitten lähti. Edelleenkin testaamatta käytössä kyllä.

      Poista