lauantai 18. tammikuuta 2014

Suutarin lasten kakku

Niinhän sitä sanotaan, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä.. Ja vähän sellainen meininki oli tässä oman lapsen synttärikakussa..

Valmiilla kakkukuvalla ja Spiderman-teemalla siis mentiin.


Kakussa on täytteenä mansikkasörsseliä jossa pakasteesta kaiveltua mansikkasurvosta, 1prk mansikkarahkaa, 1prk Flora Vispiä ja n. 100g maustamatonta tuorejuustoa. Sokeria en tainnut lisätä ollenkaan, mansikoissa ja rahkassa oli sen verran reilusti. Pursotukset on tehty värjätyllä Flora Vispillä. Tarkoitus oli olla sinipunaiset raidat Spidermanin mukaan, mutta en tiedä millä ämpärillä väriainetta olisi vispiin pitänyt lisätä, että sävystä olisi tullut tarpeeksi tumma. Joten tällaisilla hailukoilla mennään. Kaiken lisäksi kun vispi oli jaettu kahtia, en uskonut sen riittävän kunnollisiin pursotuksiin tuohon kakkukuvan reunoille, joten tursottelin vaan tuollaiset kukat/tähdet siihen. Koko komeuden kruunaa vaaniva Spiderman:

Näppärä olisi tämänkin muovaillut ja maalaillut itse, minä tyyydin valmiiseen muoviseen ukkeliin :D Lapsille tuntui kuitenkin kelpaavan tällainen rimanalituskin, joten se lienee pääasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti