maanantai 10. marraskuuta 2014

Vihanhallinnan loppukoe

Eilisiltana päätin kokeilla salaisesta paketista tulleen lasitähden askartelua. Lähtötilanne oli siis tämä:

Kasa ohuita lasiputkia, rulla ohutta vahapintaista lankaa ja piiiitkä, ohut neula. Plus ohjelappunen ja minä, jonka avaruudellinen hahmotuskyky ei ole mitenkään huippuluokkaa. Mutta eikun yrittämään silti.. Tähän asti  päästiin aika helposti:

Vaan sitten piti ruveta lisäämään pyramideja/ kolmioita vielä jokaisen tuossa yo kuvassa näkyvän kolmionmuotoisen alueen päälle. Voin sanoa, ettei ole helppo homma. Semminkin kun kärsivällisyyteni pikkunäpertelyyn ei ole ihan suurin vahvuuteni. Krhm, siis suomeksi hermot menee hetkessä. Tässä vaiheessa projektia mies totesi, että jos saan projektin valmiiksi ilman jonkunsortin räjähdystä niin siinä on sitten jo anger managementin loppukoe suoritettuna. Tähän vaiheeseen pääsy aiheutti jo aika lukuisia ärräpäitä.. Mies kävi jo kysymässä pariin otteeseen josko tarvitsen apua (lue: onko tekele vaarassa lentää seinään) Mutta sinnillä vaan..

Ärsyttävin vaihe oli itse asiassa langanpäiden pujottelu piiloon lopuksi. Todellinen laiskuudesta sakotetaan -homma, kun en jaksanut niitä pujotella sitä mukaa kun niitä tuli.. Mutta uskokaa tai älkää: valmista tuli!

Siinä se nyt keikkuu olkkarin ikkunassa:4 kommenttia:

 1. Onnittelut kokeesta sioriutumisesta ;) Kaiken lisäksi siitä tuli tosi kaunis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi ihana! Jotenkin luulen silti, että jos vastaava projekti osuu kohdalle niin ei tuo loppukokeen läpäisy ehkä silti riitä takaamaan ettei ärräpäitä sittenkin lentelisi..

   Poista
 2. Ihana tähti! Mistä hankit lasiputket?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Putket tulivat salaisen jouluystävän paketista eli en tiedä mistä ne on hankittu..

   Poista