torstai 6. marraskuuta 2014

Toinen paketti Salaiselta Jouluystävältä

Aina ne putkahtavat postilaatikkoon silloin kun vähiten osaa odottaa. Tai tänään en itse asiassa pakettia löytänyt postilaatikosta, vaan se odotti kotona keittiössä kun tulin töistä. Tällaista kivaa tuli tällä kertaa:

Paketissa oli siis Novitan Joulu-lehti. Salainen ystävä kirjoitti kortissaan, että lahja on kierrätyshenkinen, sillä lehti on vanha, mutta itse ohjeethan eivät vanhene ja siinä hän on aivan oikeassa! Juuri tällaisia kivoja pieniä ja nopeita tekeleitä tykkään väkerrellä, joten varmasti tulee testailtua tämän lehden malleja.

Lisäksi paketissa oli kauniita, jouluisia tarroja, kaksi koristesydäntä ja vielä jotain muutakin. Kuvasta ei varmaan oikein saa hyvin selville, mutta tuossa lehden yläreunan päällä on siis pieni rasia, jossa on sisällä monenmonta pientä lasiputkea. Rasiassa on mukana myös neula, siima ja ohje, joiden avulla putkista saa pujoteltua tähtipallon koristeeksi. Tämä vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta ja ohjeen kuvassa pallo on todella kaunis. Täytyy askarrella sitä ajan kanssa vaikkapa viikonloppuna, niin toivottavasti onnistun putket oikein yhdistelemään itsekin.

Kiitos Salaiselle Ystävälleni jälleen, todella ihanan paketit olit koonnut!

4 kommenttia:

 1. Näyttääkin kivalta tuo lehti, en ole tuollaista nähnytkään.
  Muutenkin näyttää ihan siltä, että taidat päästä jouluaskarteluja tekemään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehdessä on tosi monta kokeilemisen arvoista ohjetta, jos jossain tuo numero vastaan tulee niin kannattaa kurkata! Askartelujen pariin ei vielä ole ehditty, mutta ainakin tuo tähti on pakko ennen joulua saada kasattua, tai edes yritettyä.

   Poista
 2. Ihana ajatuksella koottu paketti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Ja nyt on muuten lasitähti askarreltu, laitan siitä ihan oman postauksensa :)

   Poista