perjantai 14. marraskuuta 2014

Kauheassa kiireessä kasaan räävittyä

Joku kuvitteli saaneensa kuningasidean. Kun on tuo yksi työpäivä lyhyempi, niin mitäpä jos järkkäisikin lapsen kaverisynttärit sinä iltapäivänä. Silleen melkein heti työpäivän jälkeen. Että vieraat voisivat tulla suoraan koulusta, eikä kenelläkään olisi vielä harrastusmenoja esteenä siihen aikaan. Loistava idea! Kummasti se joku vaan unohti sen, että niitä synttäreitä varten pitäisi ehkä vähän siivota ja varmaan vähän leipoakin. Että missähän välissä se tehdään kun se ainut lyhyempi päivä oli varattu itse kemuille. Edellisenä iltana hiki hatussa sitten väsättiin kakkua, mutta koristelu jäi vielä juhlapäivälle - ja sen on kyllä näköinenkin että vähän kiirettä pukkasi.

Kakku on pursotettu vihreäksi värjätyllä kermalla ja päällä komeilee sokerimassasta änkkäripossu. Varsinkin tuo possu on oikeasti justiin sen näköinen että ei paljon viimeistelty. Tässä lähikuvaa:

Mutta tämä menköön nyt sinne osastolle det kan du vel! Olen ihan koukussa Kutosen perjantai-iltojen Ylvis Showhun (I kveld med Ylvis) ja siinä on yksi osio arjen pikkuaskareissa pärjäämiseen kannustava det kan du vel (kyllä siinä osaat). Omaan silmään possu näyttää juuri siltä, että se olisi voinut syntyä tuon osion puitteissa. Jos joku ei ole Ylvistä katsonut, niin katsokaa! Ainakin omaan huumoriin osuu justiin eikä melkein :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti