perjantai 15. heinäkuuta 2016

Taskullisia paitoja

Samalla kun teippasin ja piirtelin mekkokaavoja, sain aikaiseksi teipata ja piirtää myös Sofilantjesilta tilaamani paitakaavan. Mallin nimi on Hibernis Cowl Shirt, mutta loppujen lopuksi en jaksanut koko huiviosaa ruveta väkertämään vaan tein paidan kokonaan ilman sitä. Kuopukselle koossa 116

Heppakangas oli Kootin ylläripaketista ja kuopus sen halusi itselleen. Muut meillä ei hepoista niin välitäkään, eli hyvä kun jollekulle kelpasi. Paidan jippona (ilman huiviosaa siis) on sivuilla olevat taskut:


Kaksi taskukappaletta menee ristikkäin ja syntyy itse asiassa tuplatasku eli yksi isompi ja yksi pienempi tasku.Esikoinen kun näki taskupaidan niin halusi hänkin samanlaisen, joten eikun isompaa kokoa kaavasta piirtämään seuraavaksi. Kankaaksi valikoitui kunnon blingbling-paljettikangas:

Sivuosat tuli mustasta trikoosta, mutta eipä paljon kyllä tästä kuvasta erotu..

Ja hassua kyllä sovituskuvistakaan se musta ei kovin selkeästi näy vaan maastoutuu hämmästyttävän hyvin käsivarsien alle.Paljettikangasta jäi sopivasti sen kokoinen pala, että sai kuopukselle siitä paidan etukappaleen. Takakappale ja hihat syntyivät yksiväristä harmaasta collegesta eli tuli mukavasti vähän lämpimämpi pitkähihainen talvea varten siitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti