perjantai 1. heinäkuuta 2016

Emoji-villasukat

Kesäkuun viimeisen päivän iltana ehdin vielä viimeistellä yhden sukkaparin. Nämä olivat sarjassaan jämälankaprojekteja ja lopputulos sitä myöten harvinaisen kirjava.

Lankana näissä on 7 Veljestä ja puikot 3,5. Silmukoita sitten vähän vaihdellen 11-13 per puikko. Jotakin jippoa halusin sukkiin ja kun keltaista lankaa oli niin emojeita sitten. Niitä on 3 per sukka jälkikäteen silmukoita jäljentämällä tehty. Jälkiviisaana voi sanoa, että keltaiset pohjat olisi kannattanut neuloa kirjoneuleena samalla kun tein vartta, mutta siinä vaiheessa ei ollut vielä tietoa, montako palluraa per varsi tulee jne. joten meni nyt näin. Jälki ei ole ihan 100% peittävää ja toki kaksinkertainen lanka tekee varsista vähän tönköt. Emojit ovat kaikki erilaisia.


Ohjeet näihin löytyvät ihan Googlesta hakusanoilla "emoji knitting chart". Valitsin sieltä kuusi ja ne jäljentelin 3 per sukka. Esikoinen kun näki nämä niin totesi että jee, hänen lempiemojinsakin siellä ja vähän häntä ajatellen kokoa olin passaillutkin. Sopivat tuli pituuden puolesta, jalkaterän leveydestä olisi voinut jokusen silmukan vielä pois napata, mutta menevätpä nyt toisten sukkien päälläkin:

Ja kuulemma kelpaavat myös käyttöön. Nyt puikoilla onkin sitten jo sukkakalenterin heinäkuun sukat. Jalkapalloa katsoessa neulomukset ovat edistyneet oikein kivasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti