sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Heinäkuun värihaasteeseen valkoista

Hommahuoneen värihaasteessa heinäkuun värinä on vaaleat värit.  Viime aikoina on tullut värihaasteeseen lähinnä neulottua, joten nyt halusin ehdottomasti ommella jotakin. Verson puodin ylläripussista oli sopivasti tullut valkopohjaista kangasta, joten otin sen työn alle. Tässä lopputulos:

Samalla idealla mentiin siis kuin Frozen-mekossakin, mutta syksyä ajatellen tässä on pitkät hihat ja helmasta puuttuu ylimääräinen päällikangas eli siinä on vain trikoohelma alla ja tyllit päällä. Ihan on käyttömekoksi tehty eli jos päiväkodissa tämän päällä rypee niin sitten rypee :) Vähän pelkäsin, onko musta lapsen mielestä liian tumma ja huono sävy, mutta mekko sujahti heti päälle ja kuvatessa piti oikein erilaisia poseerauksia esittää :DKangasta jäi vielä ja pohdinnan alla on, josko saisin siitä itselleni taiteiltua samantyyppisen peplumtopin kuin esikoiselle tein ruusuista. Helman tosin joutuisi tekemään eri kankaasta ja siksi mietin, miten homma tulisi toimimaan. Pohditaan :) Sattumalta puikoillakin sattui olemaan luonnonvalkoista lankaa, joten nämä sukatkin pääsevät mukaan heinäkuun haasteeseen:

Malli on jälleen Niina Laitisen Romanssi-kokoelmasta, olikohan Kiss Me Little tämän mallin nimi. Lankana jälleen kerran 7 Veljestä ja puikot 3,5. Mallineuletta on ainoastaan varressa, tässä lähikuvaa.

Kärkikavennukset tein oman pään mukaan ja suunnilleen 37-38-kokoiset näistä tuli.

Tällä hetkellä puikoilla on saman kokoelman toinen malli ja edelleen luonnonvalkoisesta, eli eiköhän siitä valmistu vielä yksi tuotos haasteeseen heinäkuun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti