tiistai 26. heinäkuuta 2016

Superfanin Rohkelikko-huivi

Pääsin ensimmäistä kertaa ikinä testineulojaksi kun Ravelryn Meanestmommyknits kyseli uudelle neuleohjeelle testaajia. Testattava ohje oli Superfanscarf eli superfanin kaulahuivi. Tällainen:

Huivin värit voi valita oman joukkueen mukaan, mutta kun itse en tunnetusti urheilusta niin perusta (paitsi jalkapallosta, harkitsin kyllä Saksan väreissä neulomista) niin tein sitten nörttihuivin. Esikoinen tunnistikin heti huivin nähtyään, että Harry Potter -huivi. Asiaan vihkiytymättömille selvennykseksi, että huivi on siis Harryn Rohkelikko-tuvan väreissä ;) Huivi on helppoa ainaoikeinneuletta, mutta sen jippona ovat nuo tehosteväriset kierteet keskellä huivia:

Todella helppo nuokin toteuttaa, ainut huono puoli oli, että pääteltäviä langanpäitä oli lopussa melkoinen määrä. Huivilla on pituutta n. 1,5 metriä - hapsujen kanssa vähän ylikin.


Lankana oli 7 Veljestä ja puikkojen koko 4. Tämä on tehty täsmälleen ohjeen mukaan eli 30 silmukalla, mutta huivin leveyttä ja pituutta on helppo itse säädellä täsmälleen haluamansa mukaan. Nyt pitäisi vaan päästä huispausmatsiin paikalle. Go Gryffindor!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti