torstai 16. heinäkuuta 2015

Sukkatavoite saavutettu

Alkuvuodesta asetin itselleni tavoitteeksi neuloa sukan per viikko. Ei siis sukkaparia per viikko vaan yhden sukan eli vuoden aikana yhteensä 52 sukkaa eli 26 paria. Tavoite oli ilmeisesti hivenen alakanttiin, sillä tässä ne nyt ovat:

Ei sentään vuoden kaikki sukat, mutta pari numero 26. Nämä eivät ole aikuisen jalkaan sopivat vaan ehkä koon 32-33 jalkaan lapselle. Lankana on enimmäkseen 7 Veljestä, paitsi tuo varren ja kärjen vaalea lanka on jotakin muuta tuntematonta tapausta. Olen saanut sen jo useampi vuosi sitten anopilta, joka oli itse langan värjännyt, mutta langan merkistä ei ollut silloin puhetta.

Vaikka tykkäänkin kirkkaista väreistä paljon niin näistä tuli mielestäni maanläheisine hailakoine väreineen tosi kauniit. Nyt pitäisi sitten pohtia, nostanko tavoitettani vuoden loppuun mennessä 30 pariin vai kertaheitolla 36 pariin, joka olisi siis 3 paria per kuukausi. Koska tämän ei ole tarkoitus olla mitään hampaat irvessä -puurtamista, niin aloitetaan ehkä tuolla 30 parilla ja jos sukkainto säilyy niin sitten lopullinen tavoite on 36. Mutta vaikka siihen ei päästäisikään, niin stressiä tästä ei oteta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti