lauantai 5. heinäkuuta 2014

Veivasin vihreetä

Taas oli ylläriveivi perjantaina ja taas huomasin osallistuneeni. Tällä kertaa yllärikangas tuli Ikasyrilta. Kuoren avattuani hämmästys oli suuri, kun sieltä löytyi yksiväristä trikoota! Mikäs pointti siinä nyt sitten on, täh ja häh?! Mutta kun avasin kankaan kokonaan niin olihan siellä kuviakin, tällaisia. Nuo isoja kuvia sisältävät kankaat tuntuvat tällä hetkellä olevan jonkunlainen trendi ja niitä ei tilata 10cm välein tai metreittäin kuten normaaleja vaan aina pitää tilata täysiä raportteja. Tässä raportin korkeus on n. 60cm ja yksi täysi raportti ylläripaketista siis löytyi. Keskeltä kangas on tosiaan yksivärinen, mutta molemmissa reunoissa on isot kuvat. Itse sain kyllä idean molempiin kuviin, mutta kahden tunnin aikarajoitteen vuoksi työstin niistä vain toisen. Eilisiltana valmistui siis tällainen setti:

Tuo paidan kirkkaanvihreä kangas on siis yllärinä tullutta. Päätin "parittaa" sen Käpyseltä tulleen seeprakankaan kanssa, josta esikoinen oli toivonut itselleen leggingsejä. Ensin siis piti varmistaa, että kankaasta riittää leggingseihin ja lopuista oli varaa käyttää muuhun eli sain siitä  yllärikankaan kaveriksi hihat. Paidan jippo on selässä:

Eli siellä on toinen kankaan kuvista. Toinen jäi nyt vielä odottelemaan omaa hetkeään, mutta eiköhän sekin pian koita. Kuvat on otettu illalla 11 aikaan, joten valo on mitä on, ja siitä syystä kankaan vihreäkin on vähän ärtsymmän näköistä kuin oikeasti livenä. Tässä aamulla otettu sovituskuva:

Kaavat olivat vanhoja tuttuja: t-paitakaava koossa 140, mutta jatkoin helmaa resorilla. Legginskaava on koossa 134, mutta lisäsin leveyttä ja pituutta arviolta. Kangasta settiin kului kaikkineen melko tasan metrin verran.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti