torstai 10. heinäkuuta 2014

Joskus marinoiminen kannattaa

Vieläköhän kukaan muistaa Kuura-joustofroteen? Se kotiutui miulle jo helmikuussa ja kuten jo silloin arvelin, en ole raaskinut siitä mitään ommella. Alun perin ostin sen tunikaa varten, mutta kun tarkempi visio on puuttunut, on kangas lojunut laatikossa odottamassa tuloaan. Ja onneksi onkin lojunut, sillä nyt tuli visio! Netissä bongasin jonkun toisen ommelleen siitä leggingsit ja sillä sekunnilla tiesin, että sellaiset tarvitsen itsekin! Eipä aikaisemmin ollut käynyt mielessäkään, että joustofroteestakin voisi tehdä leggareita. Tänään kun oli vähän viileämpi päivä, oli hyvää aikaa ommella.

Leggareista tuli justiin niin ihanat kuin ajattelinkin! Melkoisen slim fit ne tosin ovat, sillä joustofrotee ei jousta ihan niin paljon kuin trikoo. Mutta kestääpähän kilot kurissa :D Viime viikolla kotiutuneet hakaneulat muuten eivät marinoituneet kauaakaan vaan samalla vaivalla (ja kaavalla :D ) syntyi niistäkin leggarit:

"Hienoja" omakuvia joo, mutta luottokuvaajani oli elokuvissa ja kuvat piti saada tietty heti kun housut valmistuivat. Nämä on tehty samalla Ottobren 2/08 kaavalla kuin edellisetkin blogissa esitellyt leggingsit. Kaikeksi onneksi olin tilannut tuota Kuura-kangasta 1,5 metriä eli leggareiden lisäksi sain kuin sainkin vielä sen tunikankin! Pitkähihaiseen ei kangas luonnollisestikaan enää riittänyt, mutta hihattomaan ihan mainiosti :)

Mitkään kohdistukset tai enemmät säätämiset eivät tulleet kyseeseen vaan tasan siitä leikkasin kappaleet, mihin kaavat mahtuivat. Ja siitä huolimatta kävi niin upea mäihä, että iso lumihiutale osui juuri symmetrisesti kaula-aukon kohdalle!

Melkein voisi ajatella, että tarkoituksella tehty? ;) Kaavana Onion 2035, mutta ilman hihoja. Hihansuusta kainalon alta pikkuisen kavensin, mutta muuten ei ole kaavaa muokkailtu. Pääntien ja kädensuut kanttasin pinkillä resorilla, että on jotakin väriä mekkosessa. Sovituskuvat otti tällä kertaa mies, sekin on alkanut saada kelvollisia aikaan.


Sanoinko jo että tykkään? Siis todella paljon, näistä tulee varmasti ensi syksyn ja talven lempparivaatteita kaikista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti