sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Villasukkavaihto

Instasta bongasin Nonnu Neulojan järjestämän villasukkavaihdon, joka tosin varsinaisesti organisoitiin Ravelryn kautta. Ideana oli yksinkertaisuudessaan se, että vaihtoon ilmoittautuneet neulojat sitoutuivat neulomaan tietyn aikarajan puitteissa sukkaparin ja lähettämään sen vaihtoparilleen. Muutaman kysymyksen perusteella järjestäjä Nonnu jakoi ilmoittautuneet pareiksi. Itse lähetin vaihtoparilleni syksyllä neulomani Niina Laitisen Cirrostratukset ja sain itse tällaisen parin:


Nämä on ihan superihanuudet! Sukissa lukee KNIT with LOVE  ja ovat muutenkin tosi kaunis kokonaisuus. Olen näitä käyttänyt paketin saamisen jälkeen käytännössä koko ajan (ja sen yläkuvasta näkeekin, koksa kantapäät ovat jo vähän pehmenneet).


Hurjan kiva ja mukavan simppeli vaihto oli tämä :) Nyt olen ilmoittaunut IG:n kautta organisoituun jouluvaihtoon, johon pitää joko neuloa tai ommella jotakin ja koota oman käsityön ympärille jouluinen lahjapaketti. Ideoita on jo, mutta toteutus on vielä täysin aloittamatta. Onneksi vielä ei ole kuin marraskuun alku. Tämän lisäksi onnistuin voittamaan blogiarvonnassa ihanat jämälankasukat, joten nyt on millä koreilla. Jouluvaihtoon itse asiassa laitoinkin toiveeksi, että ei välttämättä sukkia, koska niitä on jo melkoinen liuta, mutta katsotaan sitten ajastaan, mitä paketista paljastuu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti