maanantai 26. marraskuuta 2018

Isänpäiväsukat oman maun mukaan muokkailtuna

Tänä vuonna Niina Laitisen FB-ryhmissä oli ensimmäistä kertaa yhteisneulonta isänpäiväksi. Itse suunnittelin neulovani sukat joululahjaksi isälleni, joten en kiirehtinyt heti niitä aloittamaan vaan odottelin kantapäätä, jotta näkisin miten pitkä varresta on suunniteltu. Loppujen lopuksi kävi niin, että KAL oli jo loppunut ja isänpäivä mennyt ennen kuin itse sain sukat puikoille. Mutta valmistuivat lopulta ja ihan hyvissä ajoin joulua ajatellen :)


Kyseessä on siis taas kerran kirjoneulemalli. Itse tosin muokkailin mallia aika paljon eli ensinnäkin neuloin tämän 4 värillä kolmen sijaan ja lyhensin vartta. Ennen kantapäätä tein joustinneuletta kymmenkunta kerrosta:


Myös kantapään neuloin perinteisellä vahvistetun kantapään ohjeella enkä tämän mallin mukaisesti. Lankana sukissa on 7 Veljestä ja puikot taisivat olla kokoa 3,5. Varsi on neulottu koon 42 silmukkamäärillä ja jalkaterä koon 45 silmukoiden ja kerrosten mukaan. Toivottavasti mahtuvat isälleni. Pohjaväreinä sukissa on musta ja tummansininen, mutta vaikka miten yritin kuviin sihtailla nin hyvin vähän erottuvat toisistaan. Ehkä tässä varsikuvassa häthätää saattaa nähdä jos tarkkaan katsoo.Kaunis malli ja kiva tätä oli neuloa vaikka en samaan tahtiin muiden yhteisneulojien kanssa ehtinytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti