maanantai 14. maaliskuuta 2016

Yllätyspusseja pääsiäiseksi

Nyt olen yrittänyt tyhjentää puuvillavarastojani. Koska en tykkää vetoketjujen ompelemisesta, ovat kaikenlaiset pussukat mahdottomuus, joten on pitänyt keksiä muita käyttötarkoituksia puuvillatilkuille. Sattumalta jotakin kautta päädyin Pikku Akan Tilkkuvakka -blogiin, josta löytyi aivan loistavan selkeä ohje pääsiäisaiheisiin pussukoihin. Eikun heti kokeilemaan, josko osaisin itsekin vastaavia ommella. Ja osasin! Tämmöttisiä ne ovat:

Pussilla on pupun korvat ja edessä on koristeena nappi (joka lasten mukaan on pupun nenä :D ). Aivan loistava keino käyttää yksittäisiä eriparinappeja myös nämä pussit. Mistä lie niitäkin meille tullut, mutta melkoinen määrä näitä pikkunappeja on. Takaa päin pussi näyttää tältä:
Yläreunassa on siis nauhakuja, jossa kiristysnyöri. Napin tehtävänä ei ole pelkästään olla koriste vaan se myös estää kiskomasta nauhaa pois kujasta. Pussi on vuoritettu mutta pöljänä en sitä tajunnut kuvata, mutta vuori on siis samaa roosaa kuin korvatkin. Näitä syntyi heti useampia. Riittää sitten niin omille lapsille kuin serkuillekin - ja jokunen varmaan myyntiinkin :)

Pussit ovat kooltaan sellaisia, että sisään mahtuu juuri isompi pääsiäismuna. Näissä on pienet (Kinderin kokoiset) suklaamunat, mutta kaveriksi mahtuisi jotakin muutakin vielä. Pupunkorvapussit toimivat siis vaikkapa virpapalkkapussukoina tai ylipäänsä pääsiäisajan tuliaisina. Sisällön voi jokainen päättää itse. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti