perjantai 18. maaliskuuta 2016

Metsäretki-sukat

Novitan sukkalehdestä on vielä monta mallia kokeilematta. Tällä viikolla valmistui jälleen yksi, nimittäin tällaiset metsä/luontoteemaiset, joiden mallin nimikin on Metsäretki:

Näissä(kin) on käytetty lankana Nallea ja puikot olivat koon 3. Silmukoita oli ohjeen mukaan. Varren määrää en enää muista, mutta teräosassa 14 per puikko. Muutoin ovat ihan perussukat, mutta varressa on tuollainen kirjoneulekuvio, jossa mm. puita. Yllättävän kivuttomasti meni sen neulominen. Olen opetellut lankadominanssin, joten enää langat eivät sotkeudu niin hurjasti kuin ennenvanhaan. Olikohan kerran per varsi kun tarvitsi lankoja vai toisistaan erilleen pyöritellä. Tässä lähikuvaa:


Yläreunan siksak-kuviosta tykkään tosi paljon. Sitä voisi hyvin käyttää lähtökohtana jonkun oman kirjoneulemallin suunnitelussa. Kuuset ja alareunan havut ovat kanssa ok, mutta nuo hirvet. Sukkalehden kuvissa ne nimittäin näyttävät hirviltä, mutta näissä omissa sukissani ovat kyllä ilmiselvät koirat. Vai mitä olette mieltä? No, kyllähän metsässä kaikenlaisia metsästyskoiria juoksentelee ajoittain, että ehkä nämä ovat luppakorvaisia metsästyskoiria sitten :D Miehen jalkaan sopivat tulivat näistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti