torstai 3. maaliskuuta 2016

Helmikuun vikat ja maaliskuun ekat

Kalenterisukkaa pukkaa taas. Helmikuun vikoina päivinä havahduin, että kuukausi vaihtuu kohta ja minulla oli maaliskuun sukat kokonaan aloittamatta. Joten eikun äkkiä Tenkkapoot puikoille. Sen verran nopeaan homma sujui, että ne valmistuivatkin itse asiassa jo helmikuun viimeisenä päivänä... Tällaiset:

Nämä on neulottu koon 3 puikoilla Nalle Taika -langasta. Värit ovat aivan ihanat, joskin en tiedä, pääsisikö malli vielä enemmän edukseen yksivärisestä langasta tehtynä? Jippona sukissa on siis varsissa menevät vinottaiset kuviot:

Jalassa näyttävät tältä:

Tykkään siitä, että varret ovat tarpeeksi pitkät ja muutenkin tämä on yksinkertaisuudessaan kiva malli. :) Maaliskuun ensimmäinen parikin ehti jo valmiiksi, sillä eilen ja toissapäivänä tuli istuttua useampi tunti autossa ja mitä muuta sitä nyt istuessa tekisi kuin neuloisi? Tällaiset syntyi:

Tämän mallin nimi on Käpyset ja ohje löytyy myös samasta sukkakalenterista kuin nuo Tenkkapootkin. Käpyset on huhtikuun ohje, joten olen nyt sitten kirinyt ihan liikaa edelle kalenterin suhteen ja pitää välissä keskittyä tekemään muita projekteja ennen toukokuuta nyt. Tässä lähikuvaa sukkien kuvioinnista:

Nämä on neulottu myös koon 3 puikoilla, mutta näissä lankana 7 Veljestä. Valmistuivat tosiaan kahdessa päivässä, nopea malli neuloa. Kalenterissa nämä on neulottu ruskeasta langasta, jolloin nuo kuviot muistuttavat käpyjä. Itse en ruskeasta kuitenkaan tykkää, joten nappasin ensimmäisen yksivärisen kerän, jota oli tarpeeksi jäljellä. Tämä violetti oli siis Anelmaisten jämiä ja siitä riitti justiin sopivasti näihin sukkiin vielä.


Nämä olivat jo vuoden 13. sukkapari eli tätä tahtia jos mennään niin viime vuoden määrä kyllä tulee ylittymään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti