torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 tilinpäätös

Räknäilin tässä juuri yhteen viime vuoden kangas- ja lankamenekit. Niin pitkälle en uskaltanut ruveta, että olisin laskenut, paljonko kokonaisuudessaan kangasta ja lankaa tähän taloon kotiutui, mutta kuukausittaiset plus-miinus-saldot ynnäilin ja ilokseni (pitkälti viime tammikuun urakoinnin ansiosta) vuoden aikana kangasvarasto on pienentynyt 12,3 metrillä!

Lankojen osalta menekki ei ole ollut ihan yhtä huimaa. Tai oikeastaan on, mutta sen verran paljon on tullut uusia lankoja osteltuakin, että vuoden kokonaissaldo on vain -450g, mikä tarkoittaa vain kolmea kerää Seiskaveikkaa. Huoh. Ilmankos nuo lankalaatikot eivät ole yhtään vajentuneetkaan.. Onneksi sentään ei ole varasto kuitenkaan lisääntynyt vaan päästiin kuitenkin miinusmerkkiseen loppusaldoon.

Mutta ihan heti ei kyllä lankavarasto lopu kesken, joten eikun puikkojen ja koukun ahkeraa heiluttamista vaan seuraavakin vuosi. Kankaiden osalta homma alkaa huonoissa merkeissä, sillä lupasin kaikille lapsille, että saavat huomenna valita kangaskaupan laareista yhden mieleisensä kankaan joko paitaa tai housuja varten, joten plussaa pätkähtää monta metriä heti tammikuun alussa. Kaiken huipuksi saumuri on menossa huoltoon ensi viikolla eli miinustilaston kartuttamista en pääse edes aloittamaan ihan heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti