sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Haaremihousut

Voi hyvän tähden. Esikoinen halusi haaremihousut. Alunperin ne piti tehdä tässä postauksessa näkyvästä aakkoskankaasta, mutta siinä ei leveys riittänyt. Käytiin sitten Eurokankaasta ostamassa mustaa samantyyppistä laskeutuvaa trikoota ja siitä rupesin kokeilemaan. Tarpeeksi isoa valmista kaavaa ei löytynyt mistään (kaikki löytämäni olivat taaperokokoisille...), joten kyselin vähän neuvoja ja lopulta pyydyin asettelemaan kaavoja tämän ohjeen mukaan. Kaavana oli siis ihan tavan leggingskaava koossa 146, johon lisättiin haaraan leveyttä ja korkeutta (tai mataluutta kai paremminkin :P ). Tässä lopputulos:

Omaan silmääni nämä näyttävät ihan kamalilta vaippahousuilta (anteeksi nyt vaan...), mutta jos lapsi on sitä mieltä, että sellaisia käyttäisi niin käyttäköön sitten. On nämä nyt ainakin säädyllisemmät kuin mikroshortsit ja minitopit.. Jalassa näyttävät sentään vähän järkevämmiltä. Ehkä.

Nyt vaan harmittaa, etten ostanut tätä trikoota koko palaa (palalaarista tämän kalastin, mutta oli niin iso pala, että ostin siitä vain noin puolet). Tajusin nimittäin housuja leikatessani, että tämä olisi juuri sopivaa vesiputouskaula-aukkoisen paidan materiaaliksi. Tuo vesiputouskaula-aukko on itselläni opeteltavien listalla, mutta ehkä se nyt vielä jää kokeilematta. Täytyy kyllä palalaarit sillä silmällä sukellella taas seuraavan kerran kun EK:ssa liikun...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti