tiistai 6. tammikuuta 2015

Uusi ompsu!

Joululahjaksi toivoin säilytystilaa - ja sitä myös sain. Mies askarteli loman aikana ompelunurkkaukseni uuteen uskoon. Vanha pieni pöytä lähti mäkeen ja tilalle tuli ovesta rakenneltu uusi ja isompi. Hyllyjä sain myös monta. Tältä näyttää nyt:

Pöydän paikka ei siis muuttunut miksikään ja ikkunaa vasten on ihan yhtä hankala kuvata kuin ennenkin :P Pöydästä vasemmalle olevalla seinällä on hyllyjä:

Sieltä löytyy laatikoissa resorit, ompelulangat ja osa kankaista. Kaksi alinta oikeanpuoleista laatikkoa sisältävät jämäpaloja, siis sellaisia joista saisi hihoja, pipoja taskuja tmv., muttei kuitenkaan kokonaista vaatetta. Ylimmällä hyllyllä on puuvillat, villat ja fleecet, joista saa vielä vaikka mitä, mutta kun harvemmin noita materiaaleja käytän niin ovat vähän "syrjemmässä". Varsinainen kangasvarasto on täällä:
Eli pöydän alle sain nuo lankakorit ja siinä on nyt hyvä mittari: enempää ei saa hamsteroida kuin niihin mahtuu ;) Ensimmäinen ompelus uudella pöydällä valmistui heti tänään, itselleni tämmöttiset:


Nämä ovat omatekemät leggingsit numero 11 (kyllä, laskin aivan itse eilen). Enhän minä tosiaankaan lisää olisi tarvinnut, mutta tämä kangas oli vaan liian houkutteleva. Kuosin nimi on Villasukan varsi ja siltähän tuo vähän näyttääkin. Ja kyllä, tiedän että silmukat ovat väärin päin, mutta halusin lahkeisiin sydämet ja turkoosit raidat, joten jostakin oli pakko sitten joustaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti