maanantai 8. joulukuuta 2014

Kolmas paketti Salaiselta Jouluystävältä

Tänään kun tulin töistä kotiin, oli täällä pakettikortti odottamassa. Arvasin jo, että pakko olla Salaisen Jouluystävän kolmas paketti, sillä lähettäjän nimi ei ollut tuttu enkä juuri tällä hetkellä ihme kyllä odota mitään kangastilauksiakaan mistään. Yllätys oli silti kyllä suuri, kun postissa minulle annettiin ihan julmetun iso paketti!

Paketista paljastui tällaisia ihanuuksia:

Oli siis 1000-palainen jouluaiheinen palapeli, kaakaota, jouluinen hiirulainen ja kaksi kaunista keraamista kulhoa. Kortissa pahoiteltiin, että tavaroita ei ollut paketoitu, mutta ymmärrän ihan täysin, että ehjänä perille saamisen kannalta ne oli tärkeää pakata mieluummin hyvin kuin kauniisti. Ja tosi hyvin olivatkin pehmustettu ja ehjänä tulivat perille kaikki. Ihan oli jo joulufiilis kun laatikkoa lasten kanssa kaiveltiin, että mitäs kivaa sieltä löytyykään. Hiirulainen pääsi ensi alkuun kiikkumaan vessan oveen.

Luulen kyllä, että se siirtyy siinä kuuseen, kunhan sellainen meille sisälle tuodaan. Kulhot ovat tosi kivan kokoisia - toimivat puurokulhoinakin, mutta myös tarjoiluastioina esim. pähkinöille, karkeille tai pipareille. Ja palapeli menee kasaukseen ihan lähiaikoina. Sitä tehdessä on kiva joulua odottaa. Mielestäni en kyllä esittelyviestissäni maininnut, että meillä tehdään mielellään palapelejä (erityisesti minä ja toiseksi vanhin lapsista), joten sikäli aika hyvin arvattu Salaiselta Ystävältä. Joka toki ei enää ole salainen vaan tämän kolmannen lähetyksen myötä paljasti itsensä. Kiitos sinulle, Jaana! Tosi mieluisia paketteja osasit koota :)2 kommenttia: