torstai 7. elokuuta 2014

Ruusunnuppu-sukat

Pitkästä aikaa hain neuleohjeen Ravelrysta. Tai itse asiassa en itse sitä etsinyt vaan näin tutun neulomat iki-ihanat sukat ja kysyin mistä niiden ohje oli ja häneltä sain linkin ohjeeseen.

Harmillisesti itselläni ei ollut kauniimman värisiä jämälankoja, mutta tulipahan testattua malli. Nämä olivat kivan helpot ja nopeat tehdä, joten varmaankin jatkossa teen vielä jokusen parin kauniimmissa väreissä. Näissä lanka on oletettavasti 7 Veljestä (voi olla Nalleakin), puikot olivat nro 3 ja näistä tuli noin koon 36 jalkaan sopivat. En tosin tehnyt kerrosmääriä ohjeen mukaan vaan lyhentelin vartta ja vissiin vähän jalkaterääkin. Kärkikavennusten aloituskohtaa oli vähän hankala arpoa, kun ennen kavennuksia tulee 8 kerroksen siirtymä ja sen jälkeen sitten varsinaiset kavennukset. Omaan jalkaan on näitä siis turha kuvitella saavansa, joten sovituskuvissa poseeraa lapsi.

Ja tatuointi ei sentäs ole oikea vaan siirtokuvasellainen ;) Suora linkki neuleohjeeseen on tässä, olkaatten hyvät. Ihan suomeksi löytyy ja ilmaiseksi saa ladata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti