sunnuntai 17. elokuuta 2014

Classroom Yogat esikoiselle

Kirjastosta oli lainassa joku suht uudehko Ottobre-lehti ja tällä kertaa esikoinen valikoi sieltä itselleen housut.
Mallin nimi on Classroom Yoga ja nämä on tehty suurimmalla eli koon 146 kaavalla. Alkuperäisten housujen jippo oli tehosteväriset resorit ja taskuompeleet, mutta lapsi itse halusi mustat, joten niillä mentiin. Ensimmäistä kertaa tein tuollaiset päälleommellut taskut. Koska en omista peitetikkikonetta, on nämä tikattu ihan ompelukoneen jousto-ompeleella. Tulipahan testattua sellainenkin, ensimmäisen vuoden olen tuolla koneella ommellut pelkkää suoraa ja siksakkia :D

Samoin vyötärön tein ensimmäistä kertaa resorista. Resorin sisällä tosin on myös kuminauha kun lapsi on niin laiha, että ilman sitä housut taatusti tippuisivat jalasta. Kangas housuihin tuli Ruotsista Jonic Textililtä ja täytyy sanoa, että oli todella ihanan pehmoisen ja lämpimän tuntuista! Lapsi itsekin totesi että onpa ihanat päällä!

Kylläpä muuten värit taas vaihtelevat kuvasta toiseen! Sovituskuvan sävy on mielestäni lähinnä oikeaa. Lisäksi pikasurautuksena tein samassa tilauksessa tulleesta digiprintistä leggingsit itselleni. Tämäkin kangas on todella ihanan tuntuista päällä!

Leggingsejä ei kai voi olla liikaa, vai voiko? Sen verran monet niitä kyllä nyt jo on, että jouduin vaatekaappia järkkäilemään, kun leggingskori pursui yli äyräidensä eli ne piti siirtää tilavammalle hyllylle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti