sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Leopardileggingsit

Jär-je-tön ompelujumi! Kankaita pursuaa joka puolella, mutta mitään en tunnu saavan aikaiseksi aloittaa.. Inspiraatio kateissa. Yhtä kesätoppia varten vähän mallailin jo kaavoja - kunnes tajusin että saumuriin pitäisi vaihtaa langat jos sitä rupean tekemään. Liian työlästä, joten jäi odottamaan viitseliäisempää hetkeä. Yhdet leggingsit/ housut sentäs sain esikoiselle aikaiseksi:

Näissä kaavana oli Thousand Dots Ottobresta 6/13, koko jo peräti 146! Tosin lahkeenpituutta on lyhennetty hitusen (kangas ei riittänyt täyspitkiin) ja yhdistin etu- ja takakappaleiden kaavat niin että housuista tuli sivusaumattomat. Kangas on Kankaiden Yön ostoksia Pipsaliinasta. Trikoona se myytiin, mutta on mielestäni lähinnä ohutta farkkustretchiä. Ei kyllä haittaa yhtään, sillä onpahan housukankaana vähän napakampaa. Sen verran vähän kyllä joustaa, etten ihan pintaa pitkin meneviä uskaltanut edes yrittää eli ehkä nämä ovatkin oikeastaan treggingsit eikä leggingsit?

Käyttäjän spontaani kommentti oli "jättefina!", joten ilmeisesti ovat mieluisat. Ja onpahan ainakin toukokuun miinustilasto edes avattu, josko jumi pikkuhiljaa helpottaisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti