keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lempparileggingsit ja jälkikasvun aikaansaannoksia

Kipidi jossain vaiheessa talvea ompeli leggarit sellaisesta hauskasta ruutukuvioisesta joustocollegesta. Ihastuin niihin ihan täysin, mutta itsellä ei ole ollut leggings-kaavaa, joten kokeilut on pitänyt jättää väliin. Vaan nyt löytyi kaava ja vielä kun Tyyne-Esteristä sai samaa joustocollegea kuin Kipidin leggarit niin eikun saksimaan! Sivusaumattomat housut syntyvät ihanan nopeasti!

Kaava on Ottobresta 2/2008 ja se on muuten aivan täydellinen, mutta lahkeisiin jouduin lisäämään pituutta melkein 10 senttiä. Ja minä en sentäs mielestäni ole mikään pitkäjalkainen, eli melkoiset caprit syntyy jos alkuperäisellä pituudella tekee.. Muutoin mitat ovat justiin eikä melkein, itse asiassa edes vyötärökuminauhaa ei tarvita kun kestävät jalassa ilmankin!

Edessä kuvion kohdistus osui tosi hyvin, takana sitten ei niinkään. Mitenkään tietoisesti en kohdistusta tehnyt, kunhan vaan saksin menemään :D Tällä kaavalla syntyy jatkossa ihan varmasti lisää leggareita!! Loppuun vielä esikoisen taidonnäytteitä, nämä käsityöt ovat syntyneet talven mittaan käsityökoulussa:
Lisäksi kotona syntyy melkeinpä päivittäin skräpättyjä kortteja. Ei tarvitse enää kaupasta onnittelukortteja ostella kun voi tilata mieleisen suoraan taiteilijalta ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti