torstai 29. toukokuuta 2014

Kesävaatetta

Saimi-kaava taipuu moneksi :) Nyt sillä on syntynyt kesäksi ohuita trikooshortseja.


Näihin kangas oli Kestovaippakaupasta ja kaavana tosiaan koon 134 Saimi jonkun verran lyhennettynä ja ilman resoreita. Myös pikkuveli sai vastaavat koossa 128, mutta niistä ei ole kuvaa ja vaikka olisikin niin saman toistoksihan tuo vaan menisi. Lasten lisäksi mieskin sai kesäistä:

Tämä on tehty Joka Tyypin Kaavakirjan raglanpaidan kaavalla, mutta kainaloista alaspäin  muokkasin kaavaa niin että sivusaumat ovat suorat eivätkä naisellisesti vartaloa myötäilevät. Samoin hihoja levensin (ja lyhensin) aika reippaasti. Koko on L, mutta aika nafti on mitoitus, sillä mies käyttää normaalisti M-kokoa ja tämä L ei kuitenkaan ole yhtään reilu.

Nuo housunkauluksesta kurkistavat mustekalat ovat omasta mielestäni hulvattoman hauskoja! Kangas on tilattu Kameleont Designilta alekorista ja siitä piti tulla lapsille yövaatetta, mutta mies valkkasikin sen itselleen. Samassa tilauksessa tuli myös digiprinttejä.
Tämä dinokangas ei mielestäni ole yhtä upea kuin aiemmin tilaamani junadigiprintti, mutta lapsille aiheutti kyllä vau-reaktion siltikin :)


2 kommenttia:

 1. Vitsit, että hienoja taas olet tehnyt! En ehdi kaikkia kommentoimaan, mutta kun käyn blogissasi ei tarvitse koskaan pettyä, aina on hienoja tekeleitä täällä :)

  -Taija, Jonin äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taija! Upeita tekeleitä on siunkin blogissa aina, meillä myös esikoinen tykkää niitä katsella kun on innostunut skräppääjä :)

   Poista