sunnuntai 11. elokuuta 2013

Olennaiset ensimmäiseksi

Työt alkavat huomenna. Sen sijaan, että olisin keskittynyt tuntisuunnitelmiin tmv. olen säätänyt vaatekaappia kuntoon (enimmäkseen ommellen, mutta farkut on kyllä ihan ostokamaa - vähän turhan haastavaa itselle sellaisia ommella) ja panostanut ulkoisiin seikkoihin muutenkin. Hyvin tärkeää oli esimerkiksi saada kalenteri tuunattua omanlaiseksi. Siinä puuhassa apuna toimi esikoinen:

Tuo kukka on piirretty synttärilahjaksi saaduilla väreillä. Väriä raaputetaan paperin päälle sellaisen karhean palasen avulla ja sitten sormin tai esim. vanutupon avulla piirretään/maalataan sillä jauheella. Tämä oli toinen kokeilu eli aika nopeasti lapsi homman idean hoksasi. Toisenlaisiakin kukkasia tuli hommattua. Tästä en kyllä ota kunniaa muuten kuin idean ja maksumiehenä toimimisen osalta:

Jotain ihan oikeastikin hyödyllistä sentäs sain aikaiseksi:

Kyseessä ei sentäs ole suihkumyssy vaikka vedeltä on tarkoitus suojatakin. Materiaalina oli heinäkuussa ompelemieni kerniessujen jämäkangas. Pikkuisen nafti tästä tuli, mutta ajaa asiansa kuitenkin. Ja halusin nimenomaan tämän riemunkirjavan kukkakuosin eli siitä oli tehtävä minkä verran kangasta oli jäljellä :)

Mitään kaavoja ei ollut, kunhan saksin kernin suunnilleen satulan muotoiseksi ja ompelin kuminauhan reunoihin. Piristää kivasti sateisina päivinä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti