sunnuntai 4. elokuuta 2013

Heinäkuun haasteen kootut selitykset

Heinäkuussa sain ommeltua yhteensä 18,1 metriä kangasta! Ei hassumpi saavutus, kyllä tuollaisen määrän vähennys pitäisi näkyä kangasvarastoissa ihan silmämääräisestikin jo. Huonompi homma oli sitten se Saksan reilun 19 metrin kangastilaus joka vei kuukauden kokonaissaldon kuitenkin 16,4m plussalle :(

Mutta eihän tämä olisi urheilusuoritus ellei mikään, ellei epäonnistuneen suorituksen jälkeen seuraisi koottuja selityksiä. Minullahan on siis Saksan kankaista ainakin 80 prosentille käyttötarkoitus tiedossa, vika oli vain siinä että loppukuusta oltiin niin paljon poissa kotoa etten ehtinyt niitä ompelemaan. Jos reiluja oltaisiin niin ansaitsisin ainakin 4 täyttä ompelupäivää lisäaikaa tämän haasteen suorittamiseen, niin monta päivää meni kuun viimeisestä seitsemästä pois kotoa, nih. Ja sitä yhtä kangasta en voinut ommella kun puuttuu kaava. Ja toista en voinut ommella kun puuttuu vetoketju. Jota en kyllä oikeastaan osaa edes ommella, mutta suunnittelin opettelevani. Nih. Että kyllä tästä melkein nollatulos pitäisi reiluuden nimissä minulle kirjata. Tai ainakin paljon vähemmän plussaa, hyvästä yrityksestä edes?

Eihän nämä haasteet oikeasti kuolemanvakavaa puuhaa ole vaan tehty ihan vaan yhteiseksi huviksi ja siksi että muuten ehkä ompeluideoiden puutteessa olisi sitten edes se haastetehtävä (yleensä ne ovat paljon spesifimpejä kuin tämä heinäkuun yleisluontoinen ;) ) jota huristella. Heinäkuun haasteen henki jatkuu myös paikallisryhmän elokuun haasteessa, jossa tehtävänä on järjestellä oma ompelutila - ja siinä samalla tietenkin ommella vimmatusti että kankaat  mahtuvat paremmin jonnekin ;)

Tämän haasteen ennen-kuva on otettu juuri äskettäin. Saas nähdä ehdinkö minkäänasteista jälkeen-kuvaa haasteajan puitteissa tarjoilemaan, vai miten pahasti pian alkavat työt ompelua häiritsevät, mutta jos edes jossain vaiheessa saisi tätä nurkkausta parempaan kuosiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti