maanantai 18. joulukuuta 2017

Novitan joulukalenterisukat säärystimiksi

Tänäkin vuonna netissä on useampi neulejoulukalenteri. Itse en Sukkafinlandian takia aloittanut nyt mitään, mutta kun ensimmäisen ja toisen etapin väliin jäi luppoaikaa niin otin kuitenkin puikoille Novitan joulukalenterisukat. Ne neulotaan yksivärisinä ja jippo on erilaiset pitsi- ja pintaneuleet. Sukista tulee polvisukat, joita itselläni on jo monet, joten päätinkin neuloa pelkät varret ja tehdä niistä säärystimet itselleni :)

Lankana näissä on 7 Veljestä ja puikot kokoa 3,5. Yksi kerä riitti juuri, muutaman kerroksen olisi voinut pidemmät vielä tehdä samasta kerästä. Tässä on neulottuna kalenterista luukut 1-9 ja niiden jälkeen neuloin vielä 2o2n-joustinta loppuun. Osa kuvioista on samanlaisia koko sukan ympäri, mutta isoin kuvio on erilainen varren eri puolilla. Tässä säärystimet kuvattuna siis eripäin. Itse ajattelin käyttää niitä niin, että nuo "kukkakimput" tai mitä nuo varsien päässä olevan pallurat sitten esittävätkin, tulevan säärien ulkosyrjille.

Yläosan sydänkuvioista tykkään kanssa kovasti :)Tuli muuten oikein kiva lisä sen toissaviikkoisen kukkahupparin kaveriksi.

2 kommenttia:

  1. Tosi nätit säärystiminä! :) Itse odottelen näkeväni valmiin lopputuloksen, ja päätän sitten, neulonko vaiko enkö. Sukkafinlandian ekan etapin sukille en jotenkin yhtään lämmennyt, niin niitä en kyllä ainakaan toistaiseksi tee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin aloitin nämä jossain 12 päivän tietämillä vasta eli oli jo tiedossa, miltä sukan varsi näyttää. Yhden pintaneuleraidan olisin ehkä näin jälkikäteen ajateltuna voinut jättää väliin, mutta eipä se mitenkään silmiin pistä että olkoon näin :)

      Poista