lauantai 30. joulukuuta 2017

Annie-pipo heijastavasta langasta/ joulukuun väriterapiat

Kuopus halusi myös heijastavan pipon, kerran isommillakin on. Hän sai itse valita sinisen ja punaisen väliltä ja päätyi punaiseen lankaan. Tälläkin kertaa malli löytyi Klompelompe2-kirjasta, nimeltään Annie.

Tässäkin lankana on Novitan Hohde ja puikot kokoa 4. Tajusin tätä neuloessani, että joulukuun värinä Vuosi väriterapiaa -haasteessa oli metallivärit/ kimallus ja kyllähän tuo heijastava osa langasta sen verran kimaltaa, että tämä saa toimia joulukuun työnä haasteeseen. Vähän alkoi marras-joulukuussa homma hyytyä, mutta sain kuin sainkin jokaiselle kuukaudelle valitun haastevärin mukaan työn tehtyä! Tässä näkyy lähikuvaa neulepinnasta:

Neuloin tämän 1-2-vuotiaan ohjeen mukaan, mutta koska lanka on ohjeessa annettua paksumpaa, tuli tästä 6-7-vuotiaan päähän sopiva. Tämäkin lapsi halusi tupsun, joten sellainen pipoon lisättiin. Pipo on omaan silmääni aika "reikäinen", mutta ainakin näillä nollan tuntumassa olevilla keleillä sillä on pihaleikeissä tarennut oikein hyvin.Sirpukan Solmuissa -blogissa näkyi olevan pyyntö väriterapiavuoden koostepostauksesta, joten tammikuulle on vielä luvassa sellainen kaikkien värien osalta valmistuneista töistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti