sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ylläripioneista lempparihuppariksi

Nappinja tarjosi taas meidän ompeluryhmän väelle mahdollisuuden ostaa "sikaa säkissä". Ensinäkemältä elättelin toivetta, että tulisi pioneita, mutta ohjeistuksessa luki, että paketin sisältö on jotakin ihan uutta. Joten hylkyyn pionit ja odottamaan, mitä posti toisi tullessaan. Pakettia avatessa yllätys oli siis sitäkin isompi, kun pussista sittenkin paljastui pioneita! "Jotakin ihan uutta" olikin vain väritys ja/ tai materiaali. Itse sain joustocollegea, jossa pinkkejä pioneita ja tiesin heti ja täsmälleen, mitä halusin siitä tehdä. Nimittäin hupparitunikan itselleni:

Kaavana on Hide Away Ottobresta 2/17. Yhden tunikan olen sillä jo ommellut, mutta silloin tein ilman huppua. Tähän halusin ehdottomasti hupun. Huppuun lisäsin vuorin. Tarkoitus oli ommella hupun sauma pussiin, mutta kun huppu menee edestä ristiin, niin aivot eivät enää taipuneet pussille. Joten sauma näkyy, mutta onneksi ei käytössä kuitenkaan mihinkään näy.

Kylkikappaleet ovat mustaa trikoota. Resoreita mietin mustaa tai pinkkiä, mutta totesin sitten että ei tässä ennenkään väreissä olla säästelty, joten pinkit tuli. Musta olisi saattanut olla tyylikkäämpi, mutta näillä mennään. Tämä on tarkoitettu ihan arkikäyttövaatteksi eikä tyylijuhliin.


Loppuun vielä sovituskuvia eestä ja takkaa. Ompeluhaasteen twistinä oli vielä miettiä vaate osaksi asukokonaisuutta, joten itse stailasin tunikan second skin -leggingsien kanssa ja hiuksiin vielä pinkkiä härpätin lisäksi. Kengät ei ole ihan samaa sävyä, mutta näillä mennään huomenna töihin kuitenkin ;)2 kommenttia:

  1. Kaunis hupparitunika! :) Pirteä tällainen kukkajuttu tähän vuodenaikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuosi on tosiaan aika kesäinen, mutta itseä ei haittaa. :)

      Poista