torstai 21. joulukuuta 2017

Testineulonnassa Anemonet

Pääsin testaamaan Niina Laitisen kirjaan tullutta sukkaohjetta. Sen verran salaista puuhaa se oli, että missään ei saanut jakaa kuvia sukista ennen kirjan julkaisua. Mutta nyt vihdoin, tässä ovat:

Kyseessä siis pitsineulesukat Nalle-langasta. Puikot olivat kokoa 3. Koska kyse oli testineulonnasta, niin sukat on tehty täsmälleen ohjeiden mukaan. Tein pienemmän koon (37) ohjeella, mutta sukista tuli kyllä varmaan reilusti 38-kokoiset. Tämä on itselläni oikeastaan kaikkien Niinan ohjeiden kanssa: kirjoneulesukissa joudun yleensä jättämään raidan tai pari pois, ettei tule ylisuuret.


 Malli on yksinkertaisen kaunis. Perussukan etupuolella kulkee tähtimäinen pitsikuvio ja takaa ainoa koriste on ristiinvahvistettu kantapää. Siitä kiva malli tämä on, että toimii varmasti värissä kuin värissä ja toisaalta väristä riippuen on aina vähän omannäköisensä.
2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit. :) Tämä kirja on kyllä hankintalistalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse ajattelin ensin koittaa päästä selailemaan jossakin ennen kuin teen ostopäätöstä. On kuitenkin aika kallis kirja, joten pitää katsoa että rahoille saisi vastinetta myös ettei ihan sikaa säkissä..

      Poista