sunnuntai 21. elokuuta 2016

Sirkka-sukat

Elokuun kalenterisukkina on Soulmates, jonka neuloin jo vuodenvaihteen tienoilla. Niinpä nyt on ollut aikaa muille kokeiluille. Viimeisimpänä puikoilta tippuivat tällaiset Sirkka-sukat:

Ohje näihin löytyy Kardemumman talo -blogista ja neuloin jälleen kerran 7 Veljestä -langasta. Resoreissa puikot olivat kokoa 3 ja muuten sukat on tehty koon 3,5 puikoilla, silmukoita oli 12 per puikko. Mallineuletta mainostettiin löysäksi, mutta itselläni kyllä sukista tuli melkoisen napakat. Tässä parempaa yritelmää neulepinnasta:

Pintakuvio syntyy kavennuksilla ja langankierroilla ja muutaman neulekerran jälkeen opin sen ulkoa eli helppo oli neuloa kun ei tarvinnut koko ajan ohjetta tuijottaa. Kauempaa katsottuna näyttää melkein siltä, että sukassa olisi palmikkoneuletta, mutta näin ei siis kuitenkaan ole.

2 kommenttia:

  1. Iihanan väriset sukat! Olet ollut taas ahkera :) Minulla on kolmet villasukat tällä hetkellä kesken puikoilla...pitäisi neuloa loppuun, jotta pääsisi aloittamaan seuraavia ideoita :) No, illat pimenevät ja syksy jo toisinaan tuoksuu ilmassa. Nyt alkaa olla hyvät säät neuloa. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en osaa aloittaa uusia ennen kuin edellinen pari on valmis. Mukavaa syksyä sinnekin!

      Poista