keskiviikko 3. elokuuta 2016

Peplumtoppi

Eilisten leggariompelusten jälkeen harmaata Marokko-kangasta jäi vielä reiluhko palanen. Tänään siitä muotoutui peplumtoppi. Tällainen:

Esikoiselle tein vastaavan heinäkuussa ja olen siitä lähtien suunnitellut itselleni toppia myös. Alunperin piti tehdä se ihan eri kankaasta, mutta siitä ei olisi riittänyt helmaosaan, joten projekti on juminut. Mutta nyt tätä Marokkoa oli juuri sopivasti! Kaavana käytin ikuista luottoystävääni eli jo useampi vuosi sitten ostotopin pohjalta piirtämääni toppikaavaa. Pituutta nappasin vaan helmasta pois. Helmaosan kaavana oli Ottobren 2/16 peplum-paidan takahelman pohjalta muokkailemani kaava. Alkuperäistä lähinnä korkeus ja yläreuna, leveyttä kaarrottelin aika paljon enemmän. Sovituskuva, olkaatten hyvät!

iPadin kuvanlaatu on kyllä melkoisen onneton, mutta en jaksanut tällä kertaa kaivella kameraa piuhoineen esille. Peplumiksi on ehkä aavistuksen pitkänoloinen, mutta itse tykkään että saa ollakin näin. Ensi kesäksi varmasti teen toisenkin, tähän hätään saa tämä yksi riittää kun tuskinpa toppikelejä enää kamalan pitkään on jäljellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti