perjantai 12. elokuuta 2016

Meleerattua harmaata

Elokuun väreinä Hommahuoneen värihaasteessa ovat murretut värit. Vaikka olen käynyt blogitekstin lukemassa niin silti en ihan osaa omista kankaistani hahmottaa, mikä mahdollisesti olisi murrettu sävy ja mikä ei. Mutta ainakin harmaan sävyissä löytyi ei-puhdasta harmaata, joten josko se menisi tämän etiketin alle? Syntyi sukat:

Näiden ohje on nimeltään Best Babysitter Socks ja löytyy Ravelrysta. Tein pienimmän koon eli silmukoita on 14 per puikko. Lankana Nalle ja puikot nro 3. Mallineule oli helppo oppia ulkoa, mutta hitaat nämä olivat neuloa, koska ovat kutakuinkin kokoa 45. Lahjaksi menossa siis. Pintakuviointi syntyy nurjista kerroksista joiden välissä on sileää neuletta ja pitkiä langannostoja.

Suht samansävyistä harmaata löytyi myös trikoosta, jonka ostin kevällä kankaiden yöstä isääni ajatellen. Nyt sain vihdoin sen aikaiseksi ommella. Lopputulos näyttää tältä:

Joka tyypin kaavakirjan t-paitakaavalla ihan perusteeppari siis. Samansävyistä resoria ei löytynyt, joten on nyt vähän mälsästi liian tummaa harmaata siinä. Mutta uskon, että isä ei ole niin nuuka sävyjen suhteen ;) Metrin olin kangasta tilannut ja häthätää siitä sain enää hihat. En muistanutkaan, miten paljon näihin isoihin kokoihin menee kangasta. Tasku oli pakollinen, koska isä ei suostu käyttämään paitoja ilman rintataskua. Juuri ja juuri löytyi jämäpaloista kokonainen auto.

Laiskuuttani en jaksanut vaihtaa neulaa, joten tasku on ommeltu kiinni kaksoisneulalla. Ihan hyvin onnistui niinkin. Sen verran jäi kangasta vielä, että pipo syntyi paidalle kaveriksi.

Tässä on vuori merinovillaa niin voi käyttää talvellakin. Sovituskuvia ei ole nyt sen enempää sukista kuin paidastakaan, koska molemmat tosiaan ovat menossa lahjaksi eikä meidän perheessä näin isoja käyttäjiä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti