sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Mä tahtoo veivaa veivaa, mä tahtoo Sava-veivaa!

Pitkästä aikaa osui taas ylläriveivi FB:ssä silmiin ja koska Verson Puodin kankaat vaan eivät voi pettää niin tilasin ylläripaketin. Tällä kertaa tosin melkein kävi niin, että tuli pettymys, sillä kuosi ei napannut sitten yhtään. Ei itselle eikä kukaan lapsistakaan siihen ihastunut. Paitsi kuopus, joka nyt kelputtaa kankaan kuin kankaan, jos vaan saa siitä jotain itselleen. Onneksi miehen makuun kangas oli ihan ok, joten ensimmäistä kertaa rupesin veivaamaan miehelle. Kangas oli kuin luotu applikointikikkailuun, mutta mies ei sellaisia halunnut, joten suht peruspaita siitä sitten loppujen lopuksi tuli.

Yllärinkangas on siis tuo eläinkuosinen. Sen nimi on Ahman perintö, mutta meidän silmään siinä on kyllä mäyriä ja kettuja. Pala oli kivan reilu, 70cm kertaa täysleveys, joten sain hyvin paitaan sekä etu- että takakappaleen. Hihat on tehty mustasta trikoosta ja koska jotakin jippoa piti saada, niin leikkelin kaavan etukappaleen olat samaan tapaan kuin näissä lasten Tiger Spotting -paidoissa. Tässä peruskaavana oli Ottobren 3/15 paitakaava, jossa takana on raglanhihat. Sen verran kuitenkin muokkailin, että piirsin takakappaleenkin normaalilla hihalla. Eli alkuperäiseen kaavaan muokkasin ensin takakappaleen ja hihan normaaleiksi ja sen jälkeen pilkoin etukappaleen. Mitään en todellakaan osaa tehdä muokkaamatta, tämä on niin tätä taas :D Tässä näkyy vähän paremmin tuota tehosteraitaa:

Resoriksi löytyi jossakin possupussissa tmv. tullut raitaresori, joka ei todellakaan ole ominta värimaailmaani että olisin sitä itse tilannut, mutta osui keltaharmaana tämän eläinkankaan kanssa kuin nenä päähän! Sovituskuva vielä:

Sopivasti valmistui vielä isänpäivän alla niin kuitattiin tämän vuoden lahjomiset suurimmaksi osaksi tällä :) Ja yhden illan kun tuota kangasta pyöritteli niin siihen suorastaan tykästyi ja nyt osaisin kuvitella itsekin tuota jo käyttäväni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti