sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäiväkakkua

Viime viikkojen kakkusuman jälkeen kerkesin jo vannoa, että isänpäiväksi en ainakaan kakkua tee, mutta kävin kuitenkin Kinuskikissan sivuilla kurkkaamassa josko jotakin juustokakkuohjeita olisi.. Ja olihan siellä heti etusivulla tällainen suklaakakkujuttu. Eli eikun sitä kokeilemaan. Lopputulos on tässä:

Sen verran muokkasin ohjetta, että pohjasta jätin riisimurot pois, kun ei meillä niitä syödä enkä sitten halunnut isoa pakkausta pelkän kakun takia ostaa. Pohjassa on siis vain keksejä ja voita. Muuten on ohjeen mukaan tehty. Yksi jippo kakussa on sen reunoille tulevat suklaat, tästä sivukuvasta näkyy paremmin:

Ei minulla mitään reunamuovia ollut ja kelmunkin unohdin laittaa, mutta ihan hyvin suklaat asettuivat aloilleen ilmankin. Koristelujen suhteen mentiin laiskasti suklaarusinoilla. Yksinkertainen on kauneinta tuntuu olevan koristelumottona tällä hetkellä... Maultaan loppujen lopuksi aika mieto. Itse olisin tykännyt, että appelsiinin maku olisi erottunut vielä selvemmin. Mutta kyllähän tuota nyt ennemmin syö kuin selkäänsä ottaisi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti