keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Salainen Jouluystävä 2013

Viime vuonna jo osallistuin Salaiseen Jouluystävään ja tänäkin vuonna lähdin mukaan. Jos joku ei vielä tiedä mistä on kyse, niin täältä voi kurkkia lisätietoja. Oma ensimmäinen pakettini oli ilmestynyt postilaatikkoon tänään. Hivenen ihmettelin kun lähettäjän nimi kuulosti hämärästi tutulta, että mitä olen nettishoppaillut, mutta sitten muistin mistä nimi oli tuttu :D Kuoresta paljastui ihka oikea joulupaketti!

Kortissa lukee: "Syksynsilmin katson päivää, vielä tuntuu lämmön häivää. Vielä voittaa valkeus yön, iltaan saattaa tähtivyön." Paketista paljastui tällaista:

Paketti Clipperin valkoista luomuteetä, luomusuklaata ja viisi pientä piparimuottia. Mums ja nam, veikkaan että tee ja suklaa eivät todellakaan jouluun asti säily ;) Muotit ovat aivan valloittavia, lapsetkin ihastuivat niihin täysin! Tässä vielä lähikuvaa eli tuli sekä ukko että akka ja lisäksi possu, hevonen ja veturi. Kiitos salainen ystäväni!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. se on tosiaan hauska! itse olen nykyään ihastunut juurikin näihin ei-perinteisiin muotteihin. omasta takaa löytyy ainakin auto, traktori ja muumihahmoja.

   Poista
 2. Oi, ihana idea! Olisinpa ehtinyt mukaan. Toivottavasti muistan ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa laitaa tuo blogi seurantaan niin sitä kautta voi bongata sitten kun ilmoittautumisaika alkaa ;)

   Poista