lauantai 12. lokakuuta 2013

Kakutus laiskotus

Kummipojan 2-vuotissynttäreille tuli kakkutilaus. Toiveena koristeeksi oli jonkunlaisia koneita, ne kun ovat sankarille mieleen. Loppupeleissä rima oli hyvin matalalla ja konekakusta tulikin junakakku.

Kaikeksi onneksi myös lahjat olivat pitkälti junateemaisia ja sankari oli itse kovin tyytyväinen junakakkuun, eli leipojan laiskotus ei kostautunut. Kakun välissä oli kinuskikermaa sekä itsesävellettyä karpalomoussea. Muistaakseni näin:

1/2 prk Flora Vispiä
reilut 100g maitorahkaa
200g karpalotuorejuustoa
n. 4dl tuoreita karpaloita soseutettuna
3 liivatelehteä
sokeria maun mukaan

Maku oli tosi karpaloinen muttei kuitenkaan (omaan makuuni ainakaan) yhtään liian hapan. Pursotukset perinteisesti Flora Vispiä ja kakun päällä kinuskikastike. Koristeet laatukauppa-Tiimarista.

2 kommenttia:

  1. Nammm.... Meillä hoiti pojan kakun siskoni, joka teki Late Lampaan! Teillä näyttää olevan myös yhtä hienot kakuttimet... Minulla kun ei kovin kummoista lopputulosta synny tässä aihepiirissä..... Jauhopeukaloni on ilmeisesti sammaloitunut viime vuosina. =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jauhopeukaloakin voi treenata ;) itsekin aloitin joku vuosi sitten aika nollasta ja nettioppien perusteella olen sitten opetellut. välillä onnistuu paremmin ja välillä ei. Late olisi meilläkin kuopukselle taattu hitti mutta en kyllä uskalla ruveta yrittämään eli siinä menee omien taitojen raja..

      Poista