lauantai 23. maaliskuuta 2019

Maailman ihanimmat sateenkaarilapaset

Ihan parhautta kun Novitan sateenkaariraitaa taas sai! Hamstrasin peräti 4 kerää niin raaskii vähän neuloakin :) Itselleni syntyi lapaset.


Lankana näissä on tosiaan 7 Veljestä sateenkaariraita. Yksivärinen harmaa puolestaan on Sandnes Garnin Smartia. Puikot olivat kokoa 3. Ohje on nimeltään Metsän Taika ja se löytyy Suloisimmat silmukat -kirjasta. Itseäni ei haittaa yhtään, vaikka värit ovat eripariset, pääasia että ovat ihanan värikkäät!


Sovituskuvien ottamisen jälkeen bongasin lapasissa virheen eli jouduin vielä toisesta purkamaan useita kerroksia, mutta loppujen lopuksi aika nopeaa oli uusintaneulominen kuitenkin. Ylimmässä kuvissa lapaset ovat korjattuna, tarkkasilmäiset varmasti korjauksen bongaavat. Kämmenpuolissa ei ole kuviota vaan pelkkiä pilkkuja.


Näistä tuli kyllä ihanan paksut ja lämpimät. Ohje on ohuemmalle langalle, mutta tein ihan ohjeenmukaisilla silmukkamäärillä eikä näistä mitkään jättiläislapaset tullut. Melkein harmittaa, että talvi kohta loppuu, mutta ovatpahan heti ensi talven pakkasia ajatellen valmiit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti