tiistai 19. maaliskuuta 2019

Jegginsit (vai legginsit vai mitkä nää nyt on?)

Kirppistelin paikallisesta ompeluryhmästä pari pientä palasta Noshin farkkua ajatuksena ommella kuopukselle siitä leggingsit. Lapsi kategorisesti kieltäytyy käyttämästä housuja, joten ajattelin, että olisipahan vähän housumaisemmat vaikka pintaa myöten menevätkin. Kangasta oli kyllä niin täydellinen määrä, sillä tarkalla asettelulla sain palat juuri ja juuri leikattua, mutta jäljelle jäi vaan rippeitä. Eli kerrrankin ei jämäpaloja nurkkiin pyörimään. Tässä lopputulos:



Tummanharmaata on näissä keleissä aika haastavaa kuvata.. Kaavana näissä on Ottobren Denim & Gold lehdestä 4/15. Pienin koko on 128 ja sen valitsin. Pituuden puolesta tuli erinomainen, mutta leveyttä on ehkä hivenen liikaa, mutta sen verran paljon näissä oli nyhräämistä, että en kyllä enää jaksa ruveta kaventamaan. Tikkausta nimittäin piisasi. Takana on vyötäröllä kaarroke joka on tikattu ja taskut samoin piti nysvätä paikoilleen.


Etupuolella tikattiin valetaskut sekä -sepalus, joka tosin olisi pitänyt tikata mustalla, koska harmaalla tikattuna ei kovin hyvin erotu. Lisäksi toki myös sivusaumat ja keskitakasauma on myös tikattu. Yleensä en harrasta tällaisia yksityiskohtasäätämisiä ollenkaan, mutta kyllähän niillä kivan viimeistelty lopputulos tulee. Tässä vielä sovituskuvaa myös takaa päin:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti