sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Taimitarhan Syyssukat

Niina Laitinen Designsin nipi(stys) järjesti syksyisen knitalongin. Knitalongin idea on siis, että osallistujat tekevät kaikki samaa projektia kutakuinkin samassa tahdissa. Tämän sukkaprojektin pituus oli 2 viikkoa: joka päivä ilmestyi Facebookiin n. 10 kerroksen verran kirjoneuleohjetta ja kahden viikon kuluttua lopputuloksena oli sukat. Kutakuinkin tällaiset:

Lankana näissä on 7 Veljestä ja puikot kokoa 3,5. Viime jouluna tehtiin samalla systeemillä joulukalenterisukat ja niistä tuli omaan jalkaani vallan passelit (vaikka lahjaksi sitten päätyivätkin), mutta nyt jostakin syystä näistä sukista tuli tiukahkon puoleiset.. Kyllä ne omaankin jalkaan mahtuvat, mutta ehkä olisi pitänyt tehdä koon 4 puikoilla kuitenkin? Mallin nimi on Taimitarhan Syyssukat ja kaikenlaisia syksyisiä kuvioita sukista löytyy. Oma lempparini on pöllöraita :)

Myös kettuja sukissa on. Tässä kuvassa näkyy muuten molemmat poikkeamat alkuperäiseen ohjeeseen: viljantähkien ja kettujen välistä jätin yhden ns. välikuvioraidan pois, koska muuten sukista olisi tullut ylipitkät. Lisäksi kärkikavennuksen tein nauhakavennuksen sijaan sädekavennuksena. Muuten on tosiaan ihan ohjeen mukaan tehty nämä.


Hankalin kirjoneulekuvio olivat nämä varren  kukkaset/ lehdet:

Siinä sai kyllä joka kerroksella tuijottaa ohjetta, että tuli oikeat silmukkamäärät oikeita värejä. Jokunen muukin valitteli, että olipas kinkkinen raita tuo. Mutta hienolta näyttää kyllä valmiina :) Ja tosiaankin, todistetusti omaan jalkaan mahtuvat:

Parhaiten kuitenkin menisivät jollekin aavistuksen pienempijalkaiselle, noin koon 39 kenkiä käyttävälle. Täytyy pohdiskella, mikä näiden loppusijoituspaikka tulee olemaan.. Hurjan kiva yhteisneulonta tämä oli ja kovasti jo odotan joulukuuta, jolloin luvassa on taas uudet joulukalenterisukat! Ainiin, nämä olivat pari nro 50 tälle vuodelle eli kalkkiviivoilla ollaan tavoitteen suhteen. Seuraavaksi kuitenkin taas jotakin muuta kuin sukkia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti