perjantai 8. huhtikuuta 2016

So sweet socks

Taas mennään sukkakalenteria etuajassa (hups). Mutta kun oli pakko jotakin neuloa.. Ja sopivasti kalenterissa oli yksi malli Nalle Taika -langalle, joten se puikoille sitten. Mallin nimi on So sweet socks ja ainakin Ravelrysta tuolla nimellä pitäisi malli siis löytyä, jos joku muukin haluaa kokeille. Tältä näyttää:

Eli lisää pitsisukkia :D Näissä(kin) oli koon 3 puikot. Silmukoita on 14 per puikko. Varsi on tehty kutakuinkin ohjeen mukaan, mutta kantalapun kerroksia taisi muokkailla ja kärkikavennukset on tehty eri tavalla kuin ohjeessa. Tässä lähikuvaa pitsistä:

Taika-lanka loppui harmillisesti vähän kesken. Onnistun aina saamaan sukkiin kulumaan enemmän lankaa kuin mitä näissä ohjeissa on ilmoitettu. Tässä kulutus oli merkitty 68g, mutta omiin sukkiini meni 75g. Kärkikavennukset jouduin siis tekemään erivärisillä langoilla, mutta itse asaissa ihan kivat tuli näinkin. Tältä näyttävät jalassa:

Ovat muuten jo vuoden 20. pari eli hyvin olen kestänyt pari per viikko tahdissa ja vähän on varaa vaikka löysäilläkin jossakin välissä tahdin suhteen. Tajusin sukkia viimeistellessäni, että nämähän passaavat itse asiassa huhtikuun värihaasteeseenkin (tsekkaa Hommahuone), jossa kuukauden värinä on vihreä. Ei näissä vihreä sentään ihan päävärinä ole, mutta hyvä niin, koska se ei todellakaan lempiväreihini kuulu. Tällaisena vaalean sävyisenä ja muihin väreihin yhdistettynä on kuitenkin ihan ok ja kivakin, mutta kokovihreää en osaisi itselleni ajatella. Tarkoitus on kuitenkin yrittää jotakin haasteen tiimoilta myös ompelemaan. Onneksi turkoosikin on yksi vihreän sävyistä niin sitä sitten jos ei muuta vihreää synny ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti