tiistai 19. huhtikuuta 2016

Rim Socks sateenkaaren väreissä

Sukkakalenteria taas etuajassa. Nyt neuloin itse asiassa jo lokakuun sukat. Kesä- ja heinäkuun sukat on kyllä vielä neulomatta eli ihan en sentään koko kalenteria ole ahnehtinut etukäteen, mutta seitsemäs malli tämä jo oli. Tällaiset:

Nämä on neulottu 7 Veljestä langasta ja puikkojen koko oli peräti 3,5. Kyllä edistyi nimittäin vauhdilla työ. Sukkaan tulee ilmettä paitsi raitalangasta myös nurjista kerroksista väriraitojen kohdalla:

Todella elävä ja kiva pinta tulee tällä systeemillä. Itse tein raidat sateenkaariraidasta, mutta muuttaisi sukkien ilmettä tosi paljon jos vaihtaisi raitalangan erisävyiseen. Nämä ovat kyllä todelliset hyvänmielen sukat. Ei voi kuin hymyillä kun vetää nämä jalkaan :)

Seuraava sukkaprojekti onkin sitten toisesta äärilaidasta. Ostin nimittäin tämän kirjan:


Aivan ihania malleja, mutta kaikissa puikot 2,5 tai 2,25 ja silmukoita vähintään 60 per sukka. Sikäli kyllä kiva kirja, että ei ole pelkkiä neulemalleja vaan alussa on hyvin selkeät ohjeet erilaisiin kantapäihin ja myös vinkkejä toteutukseen jos itse haluaisi neulemalleja suunnitella. Siihen en kyllä itse rupea, mutta yksi kirjan malli on puikoilla eli kärsivällisyys testissä. Ei ole sukkapäivityksiä luvassa blogiin siis vähään aikaa kun pikkupuikoilla pintaneuletta tahkoan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti