maanantai 25. huhtikuuta 2016

Rick-sukat

CookieA:n sukkakirjan taisin jo pari postausta sitten vilauttaakin. Ensimmäinen malli siitä, jota kokeilin oli nimeltään Rick ja näyttää tältä:

Ensimmäistä vartta olin neulonut ehkä 10 senttiä kun alkoi olla kärsivällisyys jo lopussa jatkuviin langankiertoihin ja kavennuksiin, mutta sitten onneksi aloin päästä kärryille ideasta niin että loppu edistyi jo nopeammin. Toisen sukan neuloin itse asiassa noin vuorokaudessa (toki välillä nukuinkin eli muun elämän ohella ;) )

Sukat ovat erikseen oikealle ja vasemmalle jalalla ja kummassakin nuo raidat kiertävät eri suuntaan.

Samoin jalkapöydän päällä joustinneuleosio on sukissa eri puolilla:

Nämä on neulottu Nalle-langasta ja puikot tällä kertaa 2,5. Silmukoita oli varressa 60 per sukka ja jalkaterässä peräti 64. Edellisestä kuvasta näkyy, että lanka loppui hivenen kesken ja jouduin tekemään kavennukset aika typistetysti. En itse kamalasti tällaisista tylppäkärkisistä sukista tykkää, mutta nyt ei ollut vaihtoehtoja eli tuli vihdoin opeteltua silmukoimalla päätteleminen. Ihan helppo juttu se oli ja yllättävän siisti lopputuloskin ensikertalaiselta. Lankamenekki oli siis todellakin tasan 100g, ihan muutama lyhyt langanpätkä vain jäi täydestä kerästä jäljelle! Tältä näyttävät jalassa:


Näitä voisin kuvitella neulovani useammatkin eli jos joku tykästyy malliin niin tilauksesta syntyy ;) Mallin ainoa huono puoli on sen nimi.. Itselleni nimittäin koko ajan assosioituu tähän: linkki


.

.

.


.


.
.

.

.Kuinka moni klikkasi? Tulit juuri rickrollatuksi :D Lue lisää Wikipediasta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti