maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ei pöllömpää!

Tuttu oli virkannut suloisia pöllöjä ja linkkasi myös ohjeen. Kun sopivasti sattui olemaan virkkauskelpoisia langanjämiä niin pitihän sitä itsekin kokeilla. Siitä syntyi tällainen tyyppi:

Pöllö oli aivan älyttömän nopea virkata (taisi mennä tunti osissa ja vajaa tunti päättelyssä ja kasaamisessa) ja langanpätkiäkään ei ollut tuhottomasti pääteltäväksi, joten pitihän tämän pikkutyypin saada kavereita kans :D

Ohje (englanniksi) löytyy täältä. Itse virkkasin nro 3 koukulla ja lankana oli Novitan Samos, paitsi tuo tummansininen lanka on jotain ohuempaa. Sillä virkkasinkin kaksinkertaisena. Intouduin kuukkeloimaan muitakin virkkausohjeita pöllöihin ja eilen vaalituloksia jännäillessä syntyi pikkupöllöjä:

Isoin pöllö on tehty tällä ohjeella ja sille en ole vielä keksinyt käyttötarkoitusta. Pikkuiset pöllöt virkkasin tämän ohjeen mukaan. Niistä olisi tarkoitus tulla magneetteja, jos vaan saan ne tarpeeksi kestävästi magneetteihin kiinnitettyä. Jos kiinnitys ei onnistu niin sitten näistä varmaan tulee koristeita hiusnipseihin tmv. Lankoja on vielä pari kerää jäljellä, joten jokunen pöllö syntyy vielä lisääkin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti