perjantai 1. toukokuuta 2015

Me-Made-May'15

Facesta taas bongasin haasteen. Tällä kertaa haasteena ei ole varsinaisesti ommella vaan käyttää niitä omatekemiä vaatteita. Eikä tarvitse olla ommeltujakaan, myös neulotut, virkatut jne. kelpaavat. Itse käytän jo aika paljonkin omatekemiä vaatteita, mutta ajattelin haasteeksi sen, että käyttäisin joka päivä vähintään yhtä omatekemää vaatekappaletta.

Haaste alkoi siis tänään ja se jatkuu koko toukokuun. Lisää haasteesta voi lukea täältä ja siellä voisi myös "virallisesti" ilmoittautua haasteeseen mukaan. Itse meinasin kuitenkin ottaa tämän ihan henkilökohtaisena haasteena ilman sen kummempaa kuvallista dokumentointia tai muutakaan. Jos muistan, niin räpsin kuvatodisteita jossakin vaiheessa matkan varrelta kyllä ja kuun lopussa tulen raportoimaan, toteutuiko tavoite. Tänään päällä on tämä mekko (kuva on vanha, mutta jos oikein tihrustan niin taitaa olla villasukkia lukuun ottamatta sama asu tänäänkin):

Ompeluunkin tarvitsisin jonkunlaista potkua takamukselle, huhtikuu oli aivan onneton ompelusten suhteen. Kankaita olisi, kaavojakin piirrettynä, mutta en vaan saa aikaiseksi aloittaa mitään. Kuopus kävi viikko tai pari takaperin kyselemässä lisää pitkähihaisia paitoja, mutta sekin puute paikkaantui kaivamalla varastosta isompaa kokoa käyttöön. Se osoittautuikin jo sopivaksi eli enää ei akuuttia tarvetta uusille paidoille ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti