sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Pädille pussukka

Sain työpaikan kautta käyttööni iPadin. Pädin mukana tuli myös suoja näytön päälle, mutta koska pädi varmaankin lähes päivittäin kulkee kassissa kodin ja työpaikan väliä eestaas niin päätin tehtailla sille vielä oman pehmeän kuljetuspussukan. Tässä lopputulos:

Tein pussukan siis virkkaamalla. Kuusi isoäidinneliötä olivat yhdessä juuri sopivankokoiset! Nämä on virkattu jämälangoista koon 3 koukulla. Keskimmäiset 3 lankaa ovat Seiskaveikkaa ja reunojen turkoosi on Nallea. Reunakerros on tehty pitkillä pylväillä tavallisten sijaan, koska ohuemmasta langasta tehtynä pylväsreunus olisi näyttänyt nysältä. Kuten neliöiden rakosista näkyy, on pädin suojus pinkki. Työpaikalla jaossa olleet vaihtoehdot olivat musta, sininen, keltainen ja vihreä, mutta kuka olikaan sitten taas erilainen nuori? Pädejä oli vahingossa tilattu yksi liian vähän ja TVT-vastaava ystävällisesti teki minulle puhelinvarauksen pädi + pinkki suojus ja kävin ne itse liikkeestä samana päivänä hakemassa. Joskus vaan kannattaa avata suunsa. Jos en mitään olisi pinkistä puhunut niin ilman olisin jäänyt ;)

Koska pussukka on virkattu jämälangoista, niin luonnollisestikin (jälleen kerran) langat loppuivat kesken. Niinpä toinen puoli näyttää tältä:

Tummansininen seiskaveikka alkoi käydä väliin, joten viimeiset kolme neliötä virkkasin keskustan värit käänteisinä. Reunuksen lanka on merinovillaa, joka on liukuvärjättyä, joten kaksi neliötä ovat enemmän punaiseen vivahtavat ja loput neljä tummanvioletteja. Tässä kuvassa ei kyllä erotu ihan hirveän selvästi. Harkinnassa on vielä, teenkö pussukkaan vuorin (tuskin) tai jonkunlaisen kiinnitysnauhan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti