tiistai 24. helmikuuta 2015

Kirjoneuletta kerrakseen

Samasta vihkosesta, josta nappasin edellisen postauksen Metsätähti-sukat, löytyi myös kirjoneulemalleja. Tämä valikoitui kokeiluun siitä syystä, että kuvion silmukkamäärä on 24 eli se oli helppo toteuttaa 48 silmukan sukanvarteen :) Lankana oli jälleen kerran 7 Veljestä ja puikot 3,5.

Kuvio erottuu hauskasti sukan nurjallakin puolella:
Tarkoitus oli tehdä näistä sukat itselleni, mutta sileä kirjoneule ei jousta lähellekään yhtä paljon kuin joustinneule, joten en saanut ahdettua jalkaani varresta läpi. Niinpä näistä tulikin esikoisen sukat. Sikälikin hyvä, että käyttäjäksi valikoitui vähän pienempijalkainen ihminen, sillä tokihan nämäkin on tehty jämälangoista, eli tuo beige lanka ei riittänyt yhtään isompiiin sukkiin. Ja sininen lanka ei riittänyt edes näihin sukkiin vaan toisessa sukassa on kahta eri sinistä lankaa:

Onneksi sävyero on pieni eikä erotu kovin selkeästi. Mutta sainpahan taas tuhottua kaksi kokonaista jämäkerää ja kolmannenkin melkein :) Ja ronkelihko käyttäjäkään ei pitänyt sävyeroa häiritsevän suurena eli käyttöön pääsevät sukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti